Rezistenţa de sub Tâmpa

Trăim într-o ţară în care milioane de cetăţeni sunt membri sau simpatizanţi ai partidului aflat la putere, Partidul Steliştilor. Este comod să te dai de partea puterii. În acest timp, aici între munţi, o mână de oameni se încăpăţânează să reziste în faţa colonizării. Ce-i drept, pe măsură ce trec campionatele, sunt tot mai puţini. Ca şi pe fraţii lor din Făgăraşii anilor 50, îi ţine în viaţă crezul că luptă pentru o cauză bună şi dreaptă. Aceasta se numeşte Steagul Roşu Braşov. Ce ironie a sorţii, urmaşii partizanilor din munţi iubesc o echipă al cărei nume aminteşte de drapelul comunist ! Dar Steagu’ este numele care s-a lipit de sufletul braşovenilor încă din anii fotbalului curat.

„Partizanii” de astăzi nu mai stau cu ochii pe cer aşteptându-i pe americani, care oricum nu se pricep la soccer. În schimb, se bucură când pe net vin încurajări de la stegarii aflaţi în diaspora.

Chiar dacă nu ne va face plăcere să constatăm, duminică seara pe Tineretului, numărul steliştilor, afişaţi sau deghizaţi, va fi mai mare decât cel al stegarilor. Dar acesta va fi imboldul ca imnul „În oraşul de sub Tâmpa” , pornit din pieptul celor 999 de stegari rămaşi pe baricade, să răsune mai tare ca oricând.

FORZA STEAGU’ !   REZISTENŢA CONTINUĂ !

Rezistenţa

Rezistenţa

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.