SENZAŢIONAL

on

Lucru s-a întâmplat în berăria Ciucaş, unde am ajuns să văd meciul Steagului de la Timişoara, după ce am ieşit de la serviciu. Deşi pe DigiSport 2 se transmitea meciul de hochei Corona – Nove Zamky, iar la finalul reprizei a 2-a Braşovul încă avea şanse să egaleze generalul finalei Ligii MOL, fiind conduşi doar cu 4-3, plasmele sunt schimbate de îndată ce a bătut ceasul de ora 21 pe DigiSport 1, pentru meciul de fotbal.

Dar nu aici se regăseşte senzaţionalul din titlu. Ar fi şi absurd. Senzaţional a fost momentul în care „stegarii” au deschis scorul şi tot barul a explodat. Apoi s-au auzit câteva sticle şi halbe zdrobindu-se de podea după anularea eronată a golului pe motiv de offside. Senzaţional a fost când Cristea, cu golul său din final, a pus la încercare structura de rezistenţă a berăriei. Urale, chiote şi îmbrăţişări sub picături de bere pentru golul care încă ne dă speranţe pentru salvare, punctul culminant fiind atins de clipa când aproape toţi cei din bar, cu halbele sau eşarfele iubitelor ridicate spre cer, au început să cânte „În oraşul de sub Tâmpa”.

Aiurea! Senzaţional a fost că lumea a început să aplaude şi să râdă după ce m-am bucurat ca un bufon la golul anulat din offside, ultra-senzaţional când am fost singurul care a luat-o razna la golul lui Cristea. Braşovule, ce-ai ajuns…

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. stere_adamache spune:

    ce-ti mai place Ciucasul……..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s