Neculaie, e timpul !

Articol 2 E timpul să faci şi tu ceva pentru oraşul ăsta. Până acum ai tot primit, e cazul să oferi şi tu ceva. Ai primit 4-5 intreprinderi, un hotel, două stadioane, un club de fotbal, toate gratis sau aproape gratis. De pe urma fiecăreia ai avut numai de câştigat. Oraşul te-a răsfăţat (cel puţin într-o anumită perioadă) cu contracte frumoase pentru firmele tale. E adevărat, nu eşti cel mai iubit om din Braşov, dar poţi evita să  devii cel mai detestat. Şezi cinci minute liniştit şi judecă. Mulţumeşte-i lui Dumnezeu că eşti sănătos şi liber. Mulţumeşte-le braşovenilor că te-au înbogăţit. Gândeşte-te că cei mai mulţi dintre aceştia sunt legaţi sufleteşte de echipa oraşului. Echipă pe care ai adus-o aproape de faliment şi pe care nu o poţi părăsi pe şest , ieşind pe furiş pe poarta dinspre Fartec. Până să vină alţi acţionari sau să se implice organele locale, cheia supravieţuirii este la tine. Timpul ne presează. Vinde ceva, împumută-te, fă rost de 700-800.000 de euro şi înscrie echipa în liga a 2-a pentru următorul sezon. Apoi într-un an se pot întâmpla multe, poate apărea chiar şi o soluţie pe termen lung.

La o adică, putem coborî în orice ligă, important este să păstrăm identitatea şi adn-ul echipei, fără compromisul de a ne corci cu diverse „Academii” sau alte echipe surogat.

„Neculaie Ion / Cel mai mare patron / Adevărat sau de carton ? „.  Acum vom vedea.

Căldură mare, îngrijorare mare. Hai Steagu’ !

Cine ne acordă primul ajutor ?

Cine ne acordă primul ajutor ?

5 gânduri despre “Neculaie, e timpul !

  1. Nu vorbim aici despre proiecte pe termen mediu sau lung, ci de o finanţare minimă, în regim de urgenţă, pentru ca echipa să-şi poată continua activitatea. Până la o eventuală schimbare a acţionariatului, clubul trebuie ţinut cumva în viaţă. Dacă se declară falimentul şi echipa se desfiinţează, degeaba mai inventăm noi ulterior „craiolguţe” sau „Poli AEK”, căci nu va mai fi acelaţi lucru.

    • Pierderea identitatii ar fi o tragedie , sa ajungem sa fim numiti clone pe alte stadioane…O rusine , mai bine sa inscrie echipa in liga a 4-a daca in a doua nu o poate tine. Eventual o implicare materiala a suporterilor (oare cati or fi capabili sa-si rupa de la gura si sa plateasca o cotizatie ?). Plus implicarea primariei ,trebuie facut un miting al suporterilor in Brasov. Daca se va face vreo fuziune ,eu unul nu mai am ce cauta pe Tineretului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.