Despre ce-a fost la meciul cu UTA şi cum se comentează un gol

Mă uitam cu Norge după meci la o filmare Dolce Sport din timpul „bătăliei” cu steliştii, cum a numit-o un prieten, de la meciul cu UTA. Îţi sună dubios „bătaie cu steliştii la meciul cu UTA”? Păi, nişte idioţi din galeria UT-ei sunt tovarăşi de ultraserie cu nişte idioţi de stelişti. Că na, când fondatorul clubului tău a fost băgat în mormânt de ambiţiile de prea-mărire ale Stelei din anii 1950, înfrăţirea cu suporteri stelişti pare drumul de urmat, dacă eşti lobotomizat.

Intermezzo: Dolce Sport, concediaţi-vă incompetentul care scrie astfel de articole. Stegarii au intrat pe teren ca să-şi apere steagul de gard de fanii Stelei care au pătruns în sectorul galeriei braşovene pentru bătaie. Şi  o panaramă de-a lor s-a ales cu o reconfigurarea a feţei pentru treaba asta. 1-0 pentru Steagu’ ! Braşovenii n-au atacat UTiştii, „ziarişti” imbecili! Noroc cu Adi Marica c-o dă pe ProSport aşa cum s-a întâmplat.

Revenind la meci, Sony Stegara n-a vrut să iasă din schemă nicicum. Chiar dacă s-a ales cu display-ul spart, ea a continuat să funcţioneze, permiţându-mi să filmez pe întuneric golul nostru de 2-2 . Băiatu’ de la Dolce  comentează de parcă s-a teleportat dintr-o galaxie vecină direct în cabina de transmisie şi întregul context pare nou pentru el. Decât să dai dume aiurea, mai bine taci. Că rişti să contaminezi telespectatorii cu rahat. Că stegarii au căutat scandal şi au rupt garduri intrând pe teren, că chestii, trestii, socoteli. Dacă erai atent la meci şi n-ai prins acţiunea din peluză, mai bine taci, că-i cel mai bine. Poftim, practic v-am învăţat toată facultatea de jurnalism într-un singur paragraf.

Io-nţeleg, bă „ziariştilor” (mă refer la presarii care au tratat Steagu’ de-a lungul anilor), că pentru majoritatea dintre voi Steagu’ nu înseamnă ceva, şi că cei mai mulţi sunteţi putori care v-aţi băgat la jurnalism doar pentru că era uşor şi aţi vrut să aveţi şi voi o facultate terminată. N-aveţi habar de cum suporterii stegarii o dădeau parte-n parte cu comunismul în anii 1980 (s-auzi poveşti de-atunci cu garduri şi altea alea rupte), sau pe ce istorie s-a clădit echipa asta de acum – fiindcă sunteţi proşti şi leneşi.

În consecinţă, pentru stegarii care n-au putut trăi aşa cum se cuvine momentul şi întregul sezon, poftiţi aici golul de 2-2 al unei echipe care poate nu va mai exista, comentat aşa cum trebuie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.