Cele mai alea-alea goluri date în tur

Am vrut iniţial să fac un top 10, apoi am zis să mă rezum la un top 5. Că na, să nu dezvăluim corola de minuni a lumii în toată goliciunea ei.

Dacă-mi pare rău pentru ceva din tot proiectul ăsta cu renaşterea spiritului „stegar”, e pentru că n-am filmat ca lumea fazele de meci începând cu prima etapă. Naiba, începând cu primul meci al verii! Uitându-te pe cel mai cel canal de Youtube al vreunei echipe de club din ţara asta, o să vezi că playlist-ul „Rezumate sezon 2017-2018” se prezintă constant abia cu etapa a 6-a. Aia e. Nu pot schimba nimic acum, aşa că părerea aia de rău o transform într-o lecţie valoroasă. Vedeţi, nu e doar distractiv să ţii un blog, e şi terapeutic.

Top 5-ul celor mai frumoase goluri date în turul Ligii a 4-a Braşov, ediţia 2017-2018 este compus doar din golurile pe care le-am filmat la o calitate cât de cât ok. Bine, mai erau vreo câteva reuşite faine, dar încă n-am ajuns la nivelul ăla de hipstăreală ca să fi creat un top 7 sau top 6 şi un pic.

Ca o chestie haioasă, observaţi că băieţii noştri au tendinţa de a o arde spectaculos când sunt echipaţi în negru complet. La o parte, stimaţi arbitri, acum noi suntem Cavalerii în Negru! Cel puţin până apare câte o „păpădie” ca Vagner.

În încheire, mulţam lui Nimeni Altu’ care ne-a dat voie să folosim remix-ul de la piesa cu acelaşi nume pentru muzica din clip.


P.S. despre ce va fi, sau mai bine zis, ce mi-aş dori să fie în retur, o să scriu într-o altă postare care va apărea cândva în cursul acestei săptămâni. Pace

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.