Pe curând, Steagule!

Bulangiii care se bucură că proiectul suporterilor a eșuat, că ne-ați zis voi, că nu știu ce – mai ușor cu pianul pe scări.

În articolul trecut, scris la foc mare, am zis că proiectul nostru, al suporterilor, va fi un eșec definitiv doar dacă suporterii într-adevăr nu vor mai avea nici un rol și cuvânt de spus în cadrul clubului. Abia aștept să văd ce va fi pe planul ăsta, io încă am speranță și-s optimist. În rest, e un eșec că în cele șase luni n-am reușit, printre altele, să asigurăm și bugetul pe retur prin alte metode, însă cărămizile așezate de noi la baza proiectului sunt tot acolo și nu există dinamită suficientă pentru a schimba asta.

În timp ce voi ne ziceați ce și cum, că na, voi sunteți oameni de fotbal trecuți prin atâtea și știți mersul, noi, copiii și nepricepuții din tribune, ne-am unit forțele și am făcut un club de fotbal favorit acum la promovarea în Liga a 3-a. Cel mai belea la clubul ăsta știi ce e? Relația dintre jucători și suporteri, fra. Că băieții știu că joacă/antrenează la un club făcut de suporteri și le e rușine să nu fie transpirați și învinețiți la finalul fiecărui meci, iar suporterii știu că băieții ăia nu vor trăda culorile vreodată.

V-am măturat impresiile și experiența și pretențiile și am făcut Liga 4-a cel mai mediatizat campionat din sportul brașovean. În șase luni, bă! ÎN ȘASE LUNI! Noi, Liga Suporterilor Stegri, suporterii neafiliați încă, din Brașov, de prin zonă, de p-afară, Acerbis, Adriana Prod, STC Consult, Bakabi, Stabilus, ComRails Clean, Vanilla, Papaya, Cannaflora, Duvenbeck, Brumar, Rebels, Papaya – ca să se știe care au fost temerarii ce-au zis „hai să facem treabă!” în loc de „hai să vă zic eu de ce n-o să reușiți”.

Aia e, nu le poți face și avea pe toate. S-au făcut greșeli în cele șase luni și sper să mai facem niște greșeli și în viitor, pentru că doar cei care aleg să se implice pot greși, restul stau și comentează.

Una peste alta, am făcut ceva trainic. Heh, știi ce-i haios, că tot zicem și scriem prin diverse locuri Steagul Renaște prin noi. E haios pentru că Steagul Renăscut deja prin noi. Da, fra, știu, m-ai plictisit deja cu acte și discuții despre palmares. Dacă pentru tine sufletul trebuie semnat și ștampilat atunci stai pe tușă și nu mai face gât la adresa celor care fac ceva concret.

P.S. am înțeles că dl. Stângă a lămurit faza cu cuvântul dat în vară Hărmanului și cu actuala lui venire la SR. Cuvântul dat a fost cuvânt, iar în toamnă și-a dat demisia de la Hărman, dar a rămas acolo până la finalul iernii, deci nu era sub contract când a venit la noi. Greșeala mea că l-am suspectat și acuzat pe om, așa că-mi cer scuze. Având contact în aceste șase luni cu atâția oameni suspecți și cu intenții dubioase, începi să dezvolți neîncredere și suspiciune față de oricine. Speranța dobândită în cele șase luni a venit și cu niște cicatrici, că na, yin și yang și alea-alea.

HAI, STEGARII!


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai citit, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

Un gând despre “Pe curând, Steagule!

  1. Era de asteptat sa vina si vremea asta ………ca na totul pana LA €€€€€€€€€€€€€€€€€€
    Hai steagu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.