Ciudatul caz al domnului Duarte

Săptămâna 1: „Io estoi bine. E cald mare aici e tiengo nişte problemas de rezolvat con muierea mea. Spui la Vio che mă întorc. Forza Steagu’ !”

Săptămâna 2: „Auzit eu che aţi bătut todo in Antalya. Felicitad! Mujera mea incă face figuri. Am şi amendă mare. No es problema. Iau banii de la amantul muierii. Salutad a Vio! Forza Steagu’!”

Săptămâna 3: „Citit în ziar che unu’ Savici a venit la noi. E bueno de ceva? Cică dat gol de victorie. Estoi trei nerăbdător să-l cunosc! Cele mai bune gânduri a Vio! Dor mare de voi, dar mi mujer e rebelă. Forza Steagu’!”

Săptămâna 4: „Citit pe site-ul de lo club că a venit unu’ Stancu. Cică în locul meu. Mui bonito! Espero că o să fim colegi de cameră. Rezolvat probleme con la mujer. Vin curând. Mi-e dor de încruntarea lui Vio, salut! Forza Steagu’!”

Cronica semifinalei cu Vaslui: „Revenit după o absenţă de o lună în lotul galben-negrilor, Rui Duarte a oferit o centrare ideală din care Savici a adus golul victoriei calificării braşovene.”


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

6 gânduri despre “Ciudatul caz al domnului Duarte

 1. Eh. Ideea este că ne arde buza prea tare fiindcă greu găsim un fundaș dreapta ca Duarte. El știe asta și de aia își permite să fie capricios. În mod normal ar trebui sancționat drastic. Se pare că restul jucătorilor vor fi foarte nemulțumiți dacă Rui va ajunge titular prea repede, în condițiile în care ei au tras din greu la antrenamente peste iarnă.

  Cert este că aveam nevoie de el. Problema este că întârzierea de acum a fost o recidivă. Cât ar fi normal să accepți unui jucător doar pentru că îți acoperă cu brio un post?

  • @Andrei
   Exact, își știe valoarea și își permite anumite capricii. Ce ne-am face dacă Ilyeș sau Roman s-ar comporta așa? Prefer să nu mă gândesc 😀

   Dar, tipul nu a dezamăgit pe teren. Se vede că are fotbalul în sânge şi că poate juca bine şi dacă abia se dă jos din avion. E sensibilă chestiunea asta a lui dar sunt convins că Viorel Moldovan ştie cum să o trateze pt ca lucrurile să nu escaladeze.

   La urma urmei, nu de puţine ori jucătorii noştri au afirmat în ziare că ei sunt ca o familie. O familie e unită mai ales la greu. Ăsta e testul suprem pentru echipă.

   @Marcel
   :)) să știi că ai dreptate. N-o chiulit Duarte o lună ca să centreze doar pentru victorie… pentru calificare, ce naiba!? 😀

 2. N-are concurență. Vrem, nu vrem, trebuie să recunoaștem că e cu câteva clase peste acest pseudo-jucător Stelian Stancu și nepregătit și joacă mult mai bine ca el. N-ar trebui iertat, dar avem nevoie de el, să joace și să-l vindem în vară, astfel am scoate niște bani și ar putea să se faca Magazinul Suporterilor 🙂

  • Vezi să nu fie folosiţi banii dintr-o eventuală vânzare a lui Duarte pentru un magazin pentru fani. Să-şi facă tipul treaba bine până la final, că s-a văzut cât am suferit pe dreapta în meciul cu Alba Iulia, să luăm Cupa şi să mergem în Europa şi să-l lase să plece în Portugalia. Asta dacă o mai vrea şi el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.