Gabi Stan Preşedinte!

Un stadion plin etapă de etapă. Meciuri memorabile şi goluri de povestit nepoţilor. Un oraş fericit. Un singur an pentru recuperarea gloriei pierdute. O calificare aşteptată de-o viaţă pentru Europa. Iată motivele pentru care Gabi Stan îşi merită şansa de a fi investit în funcţia de preşedinte al clubului.

Niciodată nu a spus nu Steagului. În ’95 l-a salvat de la retrogradarea, în 2001 l-a dus în Europa, în 2002 îl salva din nou. A fost mereu acolo, în linia întâi, pregătit să ţină Steagul sus. Ajunge cu preşedinţi cu „influenţă”, „unşi cu alifii” şi alte „calităţi”. E vremea pentru un preşedinte stegar care ştie clubul ăsta din scoarţă-n scoarţă, care ştie ce simt oamenii din Braşov pentru echipa asta şi pe care nu i-ar trăda niciodată. Ăsta e Gabi Stan, domnilor.

Avantaje:

 1. Devotat clubului
 2. Cu el preşedinte ar fi primul pas în redefinirea identităţii clubului, alterată în ultimii ani. În eventualitatea instalării lui Gabi Stan ca preşedinte, staff-ul tehnic se zvoneşte că va fi şi el 100% stegar. Pe lângă antrenorul cu portarii, legenda Andrei Şanta şi secundul Daniel Isăilă, Cosim Bodea ar urma să ocupe postul de antrenor principal.
 3. Ar pune accentul pe jucătorii nativi şi pe centrele de copii şi juniori ale clubului ignorate cu desăvârşire în ultima perioadă.
 4. Nu este uns cu „toate alifiile”, deci nu s-ar compromite şi nu ne-ar compromite. Ceilalţi conducători de cluburi nu-l au la mână cu nimic iar Steagul nu va face jocurile nimănui. (amintiţi-vă de meciul cu Bacău din 2001 când a refuzat să stea pe bancă motivând că este bolnav ştiind de planul „bolnav” pus la cale atunci)
 5. Va arăta respectul cuvenit suporterilor.

La Stegaru’ şi FCBraşovFans.ro susţin campania „Gabi Stan Preşedinte!” Facem un apel către celelalte site-uri dedicate echipei să preia acesta articol, să-l promoveze, iar suporterii sunt rugaţi să-şi spună părerea.

9 gânduri despre “Gabi Stan Preşedinte!

 1. L-aș prefera mai mult ca manager general, un fel de Meme Stoica 🙂 Iar ca președinte să vină un om cu experiență. E părerea mea.

 2. Nu am un nume acum, dar cred că cea mai potrivită funcție pentru Gabi Stan ar fi cea de manager-general. El să se ocupe de partea tehnica, jucători, suporteri, marketing, etc, iar de finanțe să se ocupe un om priceput în așa ceva. Repet e părerea mea.

 3. Am scris la cafenea cateva randuri, n-are rost sa ma repet. Este pentru prima oara cand sunt in total dezacord cu Razvan. Mie mi-e sila de tradatori!!!

  .

 4. radu pop presedinte :))

  Sincer, si mie mi-ar placea sa fie presedinte, dar citeam acum cateva zile cum ca cei de la UTA l-ar vrea ca antrenor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.