Stegarul

Înaintea meciului tur cu Steaua din Cupa României, a apărut un articol în Gazata Sporturilor, semnat de Deak Istvan, și dedicat copilului în scaun cu rotile care mai toate meciurile de acasă ale Brașovului le vede de după gardul din spatele băncii rezervelor noastre. Numele său este Ilie Dorin Samuilă și are zece ani, pagina de ziar dedicată lui o puteți citi AICI.

N-o să iau cu copy-paste pagina de ziar, dar vă recomand să vă duceţi pe link şi să citiţi povestea în detalii. Altceva vreau să remarc. Deşi puştiul e practic paralizat din cauza problemelor de coloană (asta fiind doar una din problemele de sănătate cu care se confruntă), el iubeşte la nebunie FC Braşov.

FC Braşov e cea mai bună din lume, fiindcă e echipa mea de suflet. Nu mai ţin minte primul meci, dar ştiu că la inaugurarea nocturnei am plâns de bucurie.”

Ilie Dorin Samuilă, suporter stegar

Dorin ţine cu FC Braşov, o echipă, aparent, simplă. Nu-şi caută refugiul sufletesc în echipe hiper-mediatizate şi încărcate cu laurii succesului, nu. Pentru el, FC Braşov e ceea ce-i mişcă simţurile, e unica echipă. Numai respect pentru el !

Un gest frumos din partea conducerii „stegare” ar fi amenajarea unui zone speciale, eventual în vecinătatea băncii de rezerve, de unde cei aflaţi în scaun cu rotile să poată urmări meciul fără „interferenţele” vizuale ale gardului.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

3 gânduri despre “Stegarul

  1. tin minte cand i.am dat acel fular cu FC Brasov,din imagininea a2a,atunci eram in B,cand l.am vazut m.a emotionat atat de tare ca nu am rezistat si i.am dat fularul meu!!!

  2. la meciul de maine, din partea Kronsport.ro va primi un fular. sper ca si clubul sa invete ca trebuie sa ai grija de fani…. aici intra mai multe. de la rampe, pana la o placuta unde sa scrie numele stadionului…

  3. Ma intorc in timp cu 25 de ani in urma era un domn in carut(albastru) care era prezent la fiecare meci a lui Steagu,il vedeam langa gard la tribuna 1,avea tot timpul steagul cu el il flutura meci de meci,cei mai vechi isi aduc aminte de el un om simplu,dar un MARE STEGAR,FORZZA STEAGU1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.