Momente

Momentul acela când am aflat că decanul facultăţii ţine cu aceeaşi echipă de fotbal ca mine şi că se referă la ea tot cu supranumele de „Steagu’ „… magnific. Absolut magnific!

Ceea ce mă face să elucubrez următoarea teorie: intelectualii şi gentlemenii fie ţin cu echipa locală de fotbal, fie nu le place fotbalul, cazul profului de Dramaturgie. Şi coordonatorul meu de la licenţă ştiu că mai pomenea uneori de echipă, însă se referea la ea cu titlul „FCM-ul”, dar cred că el intră în categoria intelectualilor fără echipă.

Cam aşa îmi imaginez că ar arăta un rendez-vous „stegar de vis. Cu domnul decan, Ovi din Finlanda, domnul profesor de la Roşiori, proful de dramaturgie şi fostul meu coordonator de la licenţă, plus toţi ceialalţi care iubesc echipa asta. Hai Steagu’ !


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

4 gânduri despre “Momente

  1. Ma simt onorat sa ma aflu intr-o asemenea companie! In „toti ceilalti care iubesc echipa asta”, nu-i uita pe domnii din Mica Roma, pe sighisorenii si mediesenii aflati acum la varsta senectutii, dar la loc de cinste eu te-as vedea si pe tine, pe Norgeman, pe multi altii.
    Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.