Pe o ploaie… ca-n poveşti

Pe bune, la Tg. Mureş, în etapa de debut a sezonului, a plouat frumos. Tunete, fulgere şi curcubee – toate în acelaşi timp !!! Ah, şi goluri „stegare”, din care cel al victoriei în ultimul minut. Ce chestie, prima etapă a campionatului dar parcă a trecut atât de mult timp de atunci. Cum altfel? Chipciu deschidea scorul iar „Naşul” Isăilă îi dădea indicaţii lui „Pele” Buga. Doi „stegari” ce au dus împreună Braşovul în cupele europene în urmă cu 10 zece ani, în fotografia de mai sus în postura de profesor şi elev. Fain!

P.S. http://mysport.gsp.ro/apps/concurs/index.php?req=widget/113/   <<< votează “La Stegaru’ ” în concursul Blogul Sportiv al anului 2011. Poţi vota în fiecare zi, până pe 14 februarie, de pe un un singur IP. Mulţam fain!


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

Un gând despre “Pe o ploaie… ca-n poveşti

  1. Apropo de votare. Votul vostru se contorizeaza abia dupa ce, dand click pe fereastra ” votare” va apare un cod aleatoriu pe care trebuie sa-l introduceti. Vedeti in final ca se adauga: nr. de voturi = n+1. Sa-l sustinem pe Razvan, doar e munca lui de aproape trei ani de zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.