Fotografia serii

Cam aşa a arătat pentru mine primul meci din Cupă pe sezonul ăsta. De pe Aleea de sub Tâmpa, luminile oraşului sunt mai faine ca oricând. Promit ca data aviatoare să-mi iau scula aia sănătoasă tun şi trepiedu’. Nu de alta, da’ Sony Stegara nu mai e ea însăşi după bastonu’ ăla-n cap de la semifinala din mai 2011. Da’ nu m-a lăsat inima ca prima fotografie de genu’ ăsta să n-o fac cu ea. A fost ceva-n genu’ primului sărut. Senzaţia de a vedea luminile alea tăind întunericul, zic.

În fotbal, ca să vă lămuriţi ăia care aţi putea fi în dubii, nu-i vorba doar de victorii în Cempiăns Lig, cote de piaţă, contracte de sponsorizare şi acoperire mass-media. Mai e şi despre chestia aia mică-mică de tot numită „sentiment”.

Un gând despre “Fotografia serii

  1. Frumos 🙂 din orice parte ar fi facuta vreo fotografie, Brasovul e si ramane superb! Ma bucur ca a castigat Brasovul azi, iar privitor la chestia aia mica-mica, sunt convinsa ca unii, ca si tine de-altfel, poarta sentimente mari-mari, frumoase, profunde pentru echipa din orasul de sub Tampa. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.