Cum puteam fi vice-campioni de toamnă

Mă uitam peste clasament să văd unde suntem şi am observat că locul ăsta 8 putea fi mult în urma noastră dacă, bineînţeles, n-ar fi existat momentele „nebune” din anumite meciuri care ne-au făcut să pierdem puncte.

Nu-mi propun să disec toate jocurile din tur, ci odar să le menţionez pe acelea care-mi vin rapid în minte. Avem, aşadar, prima etapă a campionatului, când ieşirea aiurită a lui Taborda din finalul meciului ne face să ne întoarcem acasă doar cu un punct, în loc de trei. Meciul cu Dinamo n-a fost câştigat pentru că David s-a dovedit prea speriat de miza meciului (moment în care am fost egalaţi la 2), apoi pentru că  tuşierul îşi imaginează offside la faza din ultimul minut când mingea intrase în poartă şi se făcuse 3-2 pentru noi. Patru puncte necâştigate în trei etape. Vă amintiţi, desigur, noua „capodoperă” a lui Taborda de la Piatra-Neamţ, care ne pierde meciul cu 1-2. Aveţi în memorie ratările din meciurile cu Petrolul şi Pandurii (ambele pierdute 0-1). Înfrângerea din finalul anului de la Severin e cea mai recentă risipă de puncte. Şi n-o să fac pe nebunul să spun cum ar fi fost dacă am fi câştigat aceste ultime trei meciuri menţionate. Le dăm la scor egal. Sunt trei puncte pierdute aici, le punem şi pe cele patru din debutul sezonului, avem un total de 7 puncte care nu ne aparţin doar pentru că lipsa de concentrare (în cea mai mare parte) şi nenorocul (într-o măsură infimă) ne-au lipsit.

Avem 26 puncte în acest moment şi suntem pe locul 8. Adăugăm cele 7 puncte imaginare, contabilizăm 33 şi rezultă că am fi iernat pe locul 5. Ce utopic, nu-i aşa? Şi-am pierdut cu Astra 1-2 acasă pentru că era păcat să câştigăm, ne-a bătut Concordia Chiajna (1-2), pentru că am crezut că îi batem doar prin prezenţa pe gazon, iar la Bistriţa a fost doar 1-1 pentru că am ratat un penalty. Şi uite cum mai punem 4 puncte la zestrea imaginară. Cu 37 de puncte, dragi confraţi „stegari”, ne făceam sărbătorile pe locul 2. Unii fotbalişti n-ajung niciodată să fie campioni pentru simplul fapt că au impresia că meciul „ăsta” nu merită tot efortul lor. La final, când se vor uita pe clasament, îşi vor aminti că fix din cauza meciului „ăla” nu ei sunt cei care primesc toate atenţiile, laudele şi onorurile. Nu știu ce părere aveți voie, dar e a naibii de frustrant să te uiți în urmă și „dacă” să cadă peste tine ca o avalanşă.

2 gânduri despre “Cum puteam fi vice-campioni de toamnă

  1. sa nu pacalim fotbalul si sa ne gandim un pic:ok eram pe locul 2 acum inchinam noi suporterii si ziaristii ode lui badea sau cartu i se luau interviuri peste interviuri lui nicolae si incepea el sa povesteasca cum se poate face performanta cu investiti 0.discutam despre super achizitia lui taborda si il vedeam prin oras cand ne plimbam seara pe omul care a avut o contributie majora la locul „2”ocupat la sfarsitul turului domnul director stamatopol.o sa ziceti poate ca sunt nebun dar singurul regret al meu este ca nu am reusit sa luam macar un punct in ultima etapa.nu regret ca lam descoperit pe mutu sau ca avem un super antrenor in persoana lui adrian s.parca nici victoriile cu rapid ,steaua,vaslui si dinamo(pt.mine este victorie) nu erau asa frumoase daca mergea totul snur.sarbatori fericite stegarii mei!!

  2. eu am incredere ca la final de campionat ne putem clasa in primele 5.daca stam sa ne uitam peste echipele mai sus enumerate nu sunt cu nimic mai presus ca noi.inconstanta la nivelul bancii tehnice si subtirimea bancii de rezerve a facut sa ajungem aici.in ultimul meci szabo nu a avut pe cine baga in locul lui tames.neaparat trebuie sa ne intarim in pauza .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.