Capul sus, Adi Szabo !

Adi Szabo, la GalatiŞtirea pe care nu doream s-o primesc zilele acestea, din păcate, a venit. În această seară siteul prosport.ro a anunţat că antrenorul stegarilor Adi Szabo a fost înlocuit cu Aurel Ţicleanu. Se pare că penaltyul uşor acordat de Cristi Balaj, în min. 80 al meciului de la Galaţi, a pecetluit soarta lui Szabo. Dacă acum 24 de ore, Zotta declara că nu se pune problema înlocuirii antrenorului, patronul nu a mai avut răbdare şi, după obiceiul său păgubos, a schimbat din nou. Oare Neculaie nu a învăţat nimic din ţepele numite Şumudică sau Cârţu?  Ca să nu mai vorbim de italianul acela care, pentru un singur antrenament, a primit o sumă consistentă. Tot respectul pentru cariera de fotbalist a lui Ţicleanu ( mare fotbalist !), dar ca antrenor nu văd cu ce ar putea fi mai bun decât Szabo. Există în Liga 1 un circuit al antrenorilor mediocri care schimbă echipele ca pe ciorapi, îi prostesc pe patroni luându-le banii, nereuşind nicăieri vreo performanţă notabilă. Unii dintre aceştia au trecut şi pe la Braşov.

Pentru startul mai prost de sezon al stegarilor vina nu trebuie căutată la conducerea tehnică. Continuitatea chiar era un lucru pozitiv. Problemele sunt de fond, iar noi, în loc să identificăm cauza, acţionăm doar asupra efectului. Cu investiţii modeste, cu achiziţii de jucători doar liberi de contract, nu poţi să faci performanţă. Chiar şi în aceste condiţii, sunt convins că Adi Szabo ar fi avut capacitatea şi ştiinţa de a redresa situaţia.  Cu remarcabilul său bun-simţ, Szabo nu va face tam-tam şi-şi va relua locul de la centru de copii şi juniori. Iar patronul, poate mai repede decât îşi închipuie acum, va apela din nou la Szabo după ce va fi dezamăgit, încă o dată, de un antrenor cu “ştaif”. Şi se va lămuri că prin prisma raportului cheltuieli – rezultate, varianta Szabo rămîne cea mai bună.

Ca suporter, mai spun doar atât:

Mulţumim Adrian Szabo pentru frumosul retur din primăvară şi locul 7 de la final. Mulţumim pentru victoria cu Steaua.  Eşti un stegar adevărat !

Presimt că, la un momentdat, vei reveni cu mai multă forţă şi ambiţie pentru a face lucruri frumoase la prima echipă.

– sursă foto captură digisport.ro


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.