O idee de videoclip pentru imn

Ideea ar fi să se filmeze cât mai mulţi „stegari” în timp ce cântă imnul şi apoi să edităm toate materialele în ceva frumos. Ce, n-aveţi încredere în mine că o să iasă ceva, vorba comentatorului, „nemaipomenit!” ? M-am gândit că dacă „facerea” imnului poartă semnătura suporterilor, să avem şi un clip în care ei sunt personajele principale. Puteţi fi la birou, acasă, la duş, la o cină romantică cu prietena sau prietenul, cu căţelul la plimbare, în faţa blocului, singuri, în grup, la volan, în ţară sau în străinătate, chiar nu contează! Arătaţi-vă dragostea şi pasiunea aşa cum simţiţi fiecare.

Trimite-ţi filmările prin transfer pe următoarea adresă de e-mail: lastegaru [at] yahoo.com. Când se strâng suficiente materiale le băgam la editare. Până atunci, popularizaţi ideea şi hai să facem ceva frumos. STEAGU’ SUNTEM NOI !

2 gânduri despre “O idee de videoclip pentru imn

  1. Idee interesanta, cred ca o sa iasa superb cu conditia ca la final sa se mai cate odata refrenul filmat in stadionul plin cu toata lumea care il canta. Zilele astea ascultam „Hora Brasovului” de C. Porumbescu si ma gandeam sa iti propun sa faci un video cu melodia asta pe fundal pentru editia actuala de Cupa, ce parere ai?

    • Îmi pare bine că-ţi place ideea, sper că vor reacţiona cât mai mulţi fani. Cu siguranţă încheierea va prezenta tot stadionul cântând imnul. Dar, cum am spus, sper doar ca stegarii să nu fie reticenţi în a se filma şi a trimite apoi clipul cu ei.

      Da, şi eu mă gândeam la un fel de video motivaţional pt Cupă. Acum că mi-ai sugerat şi melodia, o să apară cât de curând. Mulţam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.