Prelungiți-i contractul lui Cristi Ionescu dacă mai vreți suporteri

DSC03639

Cristian Mihai Ionescu, căpitanul „stegarilor” în recent încheiatul sezon. Din 2007 şi până în prezent a jucat 168 de meciuri în toate competiţiile şi a înscris 6 goluri pentru FC Braşov.

Din „B”, în „A”, spre pragul viselor în Cupa României, fundaşul stânga braşovean a trecut prin toate. Acum, conform presei local, conducerea clubului consideră că trebuie să-l pună pe liber. Fără două dintre golurile sale din sezonul trecut, ambele realizate din faze fixe în minutul 90!, aceeaşi conducerea îşi pregătea acum discursurile despre cum promovarea în prima ligă este un obiectiv esenţial în viitorul campionat.

Sunt prea puţini în ziua de azi fotbaliştii care să „cheme” la stadion suporterii. Mai ales în România. Şi iată că noi avem unul, Cristi Ionescu. Sunt convins că nu sunt singurul care în zi de meci pleacă spre stadion cu gândul să-l vadă pe Ionescu jucând. Asta e frumos la meciurile văzute din tribune. Vezi omul de aproape. Îl auzi cum respiră. Vezi cum îi curg picăturie de transpiraţie pe frunte, cum le şterge cu mâneca tricoului. Cum trage adânc aer în piept şi bagă un tackling care rupe firele de iarbă. Toate detaliile astea fac şi ele parte din jocul de fotbal, nu doar pasele, driblingurile şi golurile. Ionescu a avut, ca oricine de altfel, şi zile mai puţin reuşite. Dar tot Ionescu îl cheamă pe tipul care a făcut şi meciuri eroice.

Aşadar, clubul ar face bine să-i prelungească şederea lui Ionescu. Ştim că-i greu cu banii, de vreo câţiva ani oficialii clubului tot ne cântă placa asta (în absenţa vreunui raport financiar făcut ca la carte), dar fără oameni care chiar să dea doi bani pe clubul pentru care joacă e şi mai mai greu.

5 gânduri despre “Prelungiți-i contractul lui Cristi Ionescu dacă mai vreți suporteri

  1. Subscriu la prelungirea contractului cu cel putin un an. Un exemplu viu de devotament fata de culorile clubului si respect fata de suporteri.
    Pentru conformitate,
    Morari Viorel coautor imn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.