Reabilitarea crainicului

În cazul în care poate ai râs sau ai înjurat printre dinţi când crainicul a făcut o lungă pauză la golul doi, între strigătul golului şi anunţarea marcatorului – salut, eu sunt crainicul!

Ce s-a întâmplat la faza aia? O pană de curent, o problemă tehnică? De fapt, ce s-a întâmplat o să ţi se pară atât de ireal încât nu ştiu dacă mă vei crede. După ce terminasem de strigat gol, dintr-o încăpere alăturată apare un domn în vârstă cărând un ceainic, care m-a întrebat dacă ştiu unde este fiica domnului Crainiciuc. Domnul Crainiciuc este unul dintre administratorii stadionului iar fiica sa vine la toate meciurile. Am pus microfonul pe mut şi i-am spus că nu ştiu unde este fata.

Am pornit microfonul din nou şi când voiam să-l anunţ pe Istrati, domnul cu ceainicul mi-a testat din nou vigilenţa de a da microfonul pe mut. Mi-era clar că nu avea să lase nimic să stea în calea misiunii sale de a-i livra ceaiul domnişoarei Crainiciuc. „Oare o fi aici, jos, în tribună?”, m-a întrebat. Am aprobat din cap zâmbitor şi confuz, dar întrucâtva uşurat că măcar acum ştie unde ar putea s-o găsească. „A mar…” – „mai în dreapta, sau mai în stânga tribunei?”, mă întrerupe pentru a treia oară ceainicul stadionului „Silviu Ploeșteanu”. Am minţit spunându-i ferm că domnişoara Crainiciuc este în stânga tribunei şi abia atunci a plecat satisfăcut. De aceea am făcut pauza aceea mai lungă de la golul al doilea.

P.S.  domnişoara Crainiciuc chiar stătea „mai în stânga tribunei” şi a primit ceaiul victorios.

3 gânduri despre “Reabilitarea crainicului

 1. S-ar putea reinoda traditia de a incepe meciul cu imnul echipei ? Eventual si la anuntarea marcatorilor (pentru Steagu ) s-ar putea pune cateva acorduri.
  P.S. Usa se poate incuia 😄

  • Salut Radule,

   Am zis să pun o altă melodie la intrarea echipelor pe teren (Incantaţie de la Phoenix, fragment de 1 minut) pentru a-i lăsa pe suporteri să cânte ei imnul, întrucât atunci când eram în tribună am observat că oricum suporterii începeau să-l cânte de la capăt după ce se oprea la staţie, şi-am zis să nu mai fie aşa redundant.

   Dar d-acum încolo mă voi asigura să se audă mai des imnul la boxe. Merci pt comentariu!

   😀 haha, domnul apăruse de după o uşă glisantă care doar desparte cabina mea de alte sectoare (cameramani, cabina de securitate etc) şi care nu poate fi încuiată.

 2. Ok , atunci poate un afis cu ” NU DERANJATI ,SE MUNCESTE 😄 ” sau „CAUTATI-MA DUPA MECI 😃 ” i-ar tine departe pe chelnerii de ocazie . In privinta imnului , parerea mea este ca trebuie inceput cu el , asa se cladeste traditia ( uita-te la meciurile lui Liverpool , au si ei alte melodii cat sant jucatorii la incalzire , dar inainte de inceperea meciului se canta imnul).Si eu cred ca avem cel mai frumos imn din tara , trebuie sa il facem auzit. Si cu islandeza a mers mai greu la inceput dar e din ce in ce mai reusita . Bafta cu anuntarea marcatorilor , sa fie cat mai multi .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.