Prima cântare pe ‘013

N-am fost acolo s-o înregistrez, dar băieţii s-au achitat admirabil de sarcină. Cinste celor care au fost, au cântat şi au sperat. Într-o lume din ce în ce mai acaparată de consumerism şi superificialitate, pare complet ilogic să accepţi ploaia, frigul şi ceaţa pe versuri ştiute doar de tine şi-ai tăi.

Hai Steagu’ !

2 gânduri despre “Prima cântare pe ‘013

  1. Emotionant moment pentru mine, cel care acum 40 ani, intr-o noapte de inspiratie, alaturi de bunul si regretatul meu prieten Bara Ioan, am compus versurile imnului care la premiera live, din ziua urmatoare, a consemnat un eveniment unic in fotbalul romanesc: calificare memorabila, cu 3 goluri in 4 minute, dupa 0-2 in tur la Istanbul. In acea zi nu ma gandeam la succesul si priza pe care a avut-o, o are si sper sa o aiba pentru totdeauna „IMNUL DE SUFLET AL STEGARILOR BRASOVENI”.

    • Va ramane imnul nostru de suflet si faptul ca dupa atatea generatii se canta si cred ca este Imnul cel mai vechi al unui club de fotbal din Romania…si stegarii din generatia cea noua au reusit deja cateva inregistrari de marca,imnul cantat de Mircea Baniciu si the Hardchorus Puma….si eu din va multumesc din suflet ptr momentul de inspiratie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.