Să vină Cupa la Braşov!

FCM Targovise-FC Brasov 1-3 Cupa Romaniei

Sunt un pic mândru de fotografia asta. Am surprins exact momentul când Santos „Animalu'” loveşte mingea cu capul şi o trimite pentru 2-0. Liviu Ganea a deschis scorul pentru noi, Târgoivştenii au egalat printr-un gol superb, tot la poarta asta, în repriza a doua, iar Horia Popa a înscris primul său gol în tricoul Steagului, stabilind scorul final.

Prea devremne? Cum pentru suflarea „stegară” Cupa asta reprezintă un motiv de viaţă, niciodată nu-i prea devreme. Până acum există toate premisele că avem încă şanse să o câştigăm. După victoria de la Târgovişte care nu a stat nici o clipă în umbra îndoielii, Steagu’ se pregăteşte de optimi, unde Steaua, Dinamo sau Petrolul, printre potenţialii adversari, pot testa la maximum ambiţiile „stegare” pentru trofeu.

Ultimele trei sezoane au însemnat eliminarea în această fază a optimilor, asta după alte precedente două ediţii în care accesul în marea finală ne-a fost refuzat în moduri dramatice. Astfel, amintirile din Cupă sunt de-un dulce-amar intens şi ar fi excepţional dacă sezonul ăsta doza de amar s-ar mai reduce puţin. Dacă sorţii vor fi sau nu blânzi cu noi nu are prea mare importanţă. În toamna trecută deja ne vedeam în sferturi, mai ales că în campionat cu puţin timp înainte îi snopisem în bătaie pe cei de la Viitorul. Ştiţi prea bine ce s-a întâmplat.

Până la Cupă, ne pregătim să închidem „Triunghiul de Fier” în campionat. După 2-2 la Piatra Neamţ şi 0-0 la Botoşani, CSMS Iaşi vine pe 3 octombrie sub Tâmpa. E bine că n-am pierdut în deplasările din Moldova, mai creşte moralul unor jucători care nu prea mai ştiu cum e să fie soare pe strada lor, dar Steagu’ trebuie să redevină o echipă care se gândeşte să bată, nu care dă prima pasă-n meci cu gândul să nu piardă.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.