Echipa

Voiam să fac un articol fain despre meciul cu Rapid, cu statistici all-time, chestii, trestii, socoteli. Dar, după ştirea asta va trebui să mă îmbăt bine ca să mă pot convinge să calc vineri seară pe stadion. Citeam şi pe pagina de Facebook a clubului apelul către suporteri, să mergem toată lumea să încurajăm, să susţinem. Să susţinem ce?! Din punctul meu de vedere, să dai banii ca să intri la meciurile FC-ului înseamă să-i bagi bani în buzunar lui Neculaie. Să ne salvăm de la retrogradare înseamnă încă un an de venituri pentru domn’ patron, ca să aibă ce f%#e.

Să n-aud/citesc „bă, da’ nu mergi la meci pentru Neculaie, sau Paşcu, mergi pentru Steagu’ !”. Bă! Parveniţii ăştia n-ar fi fost buni nici să-i facă pantofii lui Silviu Ploeşteanu sau să-i toarne vinul lui Sterică Adamache. Ce Steagu’ mai visăm? Mai bine-n B, în C, în Onoare, în ce divizii or mai exista, decât în mizeria asta. Când merg la meciuri, respir mizerie, aud mizerie, gust mizerie. Singura rază de lumină pe care o văd e atunci când ies unşpe inşi pe tunel îmbrăcaţi în galben negru. Şi îi iubesc pe toţi, chiar şi pe stelistul de Gabi Matei, pentru că ei sunt singurul lucru sănătos care a mai rămas în toată nebunia asta. Vreau să ne salvăm doar pentru ei. Şi probabil că de asta voi ajunge, până la urmă, vineri la meci. Pentru că-s imbecil. Aşa cum eşti şi tu. Doi, trei, patru, mii de imbecili care încă cred şi aşteaptă să fie bine, chiar dacă toate evidenţele spun contrariul. E şi vina noastră că suntem aici, n-aveţi îndoială. Pentru c-am continuat să mergem şi să susţinem ECHIPA. Mereu, pentru ECHIPA!, am băgat sub preş anomaliile gherţoilor de la conducere. Şi ei ce-au învăţat din asta? Nimic. Aceleaşi mânării şi mojicii de colţul străzii, acelaşi aer de superioritate. Ce credeţi că vor învăţa dacă ne salvăm? „Da, am greşit că am folosit sute de mii de euro din drepturile de TV ca să fut pizde proaste, din sezonul viitor voi deveni om cinstit şi voi investi în echipă şi voi da încredere şi altor investitori să mi se alăture” – hahahaha, nu! N-o să-l auziţi pe patron să zică asta, dacă scăpăm de retrogradare. O să ne zică, în schimb, iar de planuri serioase, proabil din alea pe cinci ani, şi noi, ca nişte imbecili dovediţi, vom spune: „ok, hai să vedem ce se mai întâmplă şi de data asta”. Pentru că fâsurile din trecut nu ne-au convins că nimic bun nu se va întâmpla!

Dar, ECHIPA…

P.S a observat cineva că băieţii joacă în tricourile din 2011? Au aruncat la coş cârpele alea semi-transparente şi au revenit la, probabil, ultimele tricouri cu adevărat făcute de Puma. P”#a mea, cred că ăia de la Puma habar n-au că încă sunt „sponsori” tehnici la Braşov.

P.P.S probabil patronul s-a ales cu retard cronic după experienţa cu Dinu Gheorghe, altfel mă jur dacă-mi explic cum de-am putut ajunge atât de jos. Sau poate şi-a zis că e mai comod să n-ai ambiţii.


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

2 gânduri despre “Echipa

    • Numai în crize mă ţine echipa asta. Aseară, unul îl tot înjura pe Iacob, a trebuit să-l înjur şi eu altfel nu pricepea cât e de cretin. Apoi, azi dimineaţă am revăzut reluarea cu ratarea lui Buga. Eu n-apuc 40 de ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.