Old School, madăfacă!

Berarul organizat cu gaşca lui Horaţiu, Vasi şi Coco în vară, după meciul cu AFC Rapid Bucureşti, a fost o binecuvântare şi din simplul fapt că s-a reintrodus în repertoriul tribunei unul din cele mai frumoase cântece de stadion… ever!

Spiritul ăsta despre care noi vorbim că se dă mai departe din generaţie în generaţie nu poate face tranziţia peste ani fără momente de acest fel, când veteranii se aşază la o bere şi cântare cu cei pentru care firele albe par ceva ce ei nu vor păţi vreodată.

Ştii ce, uite tot „setlist-ul” acelei seri magice. Nu de alta, dar vreau ca cineva care vreodată n-are ce face şi se ţine de mişunat pe La Stegaru’ să dea peste postarea asta şi să se simtă cumva bine.

Apoi e vorba şi de imaginile statice care mişcă rotiţele din tine. Zic de fotografii, coane. Îs cea mai cea capsulă a timpului pentru că îţi arată moda, ideile, gândurile şi visele vremii în care au fost făcute fără a se strădui să te convingă de ceva anume. Doar nişte feţe ale unor oameni pe care deşi nu i-ai cunoscut şi poate nici n-o s-o faci vreodată – la naiba, poate nici măcar nu erai născut pe vremea aia – deci imagini cu unii cu care te simţi legat prin tot timpul ăsta care a trecut între momentul în care poza a fost făcută şi momentul în care te uiţi la ea.

 

SUS: La Bistriţa în septembrie 1991, înainte de a se cunoaşte că meciurile acolo au un singur deznodământ.

JOS: La începutul anilor 2000, doar că în culori.

 

foto de la Vasi, Horaţiu şi Titi

Halbe pline şi goale, zâmbete, băieţii tăi şi culorile voastre oriunde în deplasare şi mereu acasă. Asta-i mentalitatea, să-ţi reprezinţi oraşul în care te-ai născut şi crescut, şi atunci când anii te duc departe să mai găseşti o vară în care te întorci şi pui timpul pe stop cu „o galerie de golaaaaaani”. Da, da! Tu, tu!

Hai, Steagu’ !


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai citit, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.