Meciul

Nici nu mai contează unde puteam fi acum dacă nu luam goluri acasă în ultimul minut cu Blejoi, Astra II și Corona, dacă nu pierdeam tot acasă cu Sepsi II – adversarii de azi, cu Kids, sau dacă eram mai concentrați cu KSE, tot acasă, sau dacă nu ne învingeam singuri cu Odorheiul, ratând o căruță de ocazii.

Acasă rămâne mereu acasă – cel mai frumos loc de pe pământ, și acasă ne-a fost pusă la încercare încrederea în noi înșine, în potențialul nostru, în rezistența noastră. Acasă ne-am jucat mereu speranța că putem fi mai mult decât ceea ce credeam și noi că e posibil.

Piciorul lui Rența apărând ca o manifestare anatomică imposibilă în careul stadionului de la poalele cetății Râșnovului a fost primul semn că poate acest sezon va fi ceva special.

Căucă a fost interstelar apoi în deplasările cu Blejoi și Astra II, unde echipa asta a arătat că suporterii se vor bucura de goluri în acest sezon. Deși angajați și în Cupa României, unde au fost în acest sezon echipa brașoveană cu cel mai lung parcurs, „stegarii” au fost efervescenți și la Târgu Secuiesc, delectând cu trei goluri cei 100 și ceva de suporteri aflați într-un câmp și care cântau și știau ce se întâmplă de fapt pe teren uitându-se la streamul de pe YouTube.

Dar am trăit periculos în final și la Târgu Secuiesc, așa cum o făcusem și înainte, și așa cum vom continua s-o facem.

Uneori te gândești că poate a fost nevoie ca Cenk să tragă peste poartă cu Corona din șase metri pentru ca mai apoi Elek să smulgă un 2-2 la Odorhei pe zăpadă, gheață și noroi în primul său meci în culorile orașului. Trebuie să fie o legătură, n-are cum altfel. Nici la Blejoi emoțiile n-au fost scutite de golurile lui Andras, Moraru și Iordache, pentru că noi „stegarii” știm că te poți relaxa abia când Cenk face 4-1 în zece oameni după cursa mânzului Savu.

Ăsta a fost sezonul până acum, astea au fost meciurile, iar în trei ore începe ultimul meci. E simplu: victorie și nu ne mai interesează ce fac alții, mergem la baraj și speranța noastră revine în Bartolomeu.

Vă așteptăm cu drag, bravi „stegari”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.