Viața în trei acte

Cel mai rău îmi pare de Piţi. Ori de câte ori îmi imaginez momentul îmbrăţişării de după gol mă buşesc lacrimile. Dar avem speranţa că va veni şi momentul nostru să ridicăm un trofeu deasupra capului. Îmi pare rău de băieţii din Săcele, dar va veni clipa când vor goni spre casă în maşina lui Ovi urlând din ea cât îi ţin plămânii „am câştigat! am câştigat!”. Îmi pare rău de domnul cu programele din Arad, un veteran „stegar” relocat acolo, care a rămas peste ani şi ani fidel galbenului şi negrului. Îmi pare rău de Ruxi, de faptul că liliacul ce i l-am dat la începutul meciului nu va fi legat pentru eterninate de o premieră istorică.

Îmi pare rău pentru toţi cei care miercuri seară au udat cu lacrimi betonul şi gazonul bătrânului nostru stadion. Îmi pare rău pentru tot dar nu-mi pare rău pentru faptul că suntem „stegari”! Fără Steagu’ n-ar fi existat lacrimile feerice ale minutului 41, băieţii din Săcele n-ar mai veni meci de meci în Bartolomeu, n-am fi văzut oameni cărunţi cu feţe de copii şi nici n-am fi simţit parfum de liliac pe stadion. Precum în viaţă, aşa şi-n fotbal. Te bucuri, cazi apoi speri! Între toate astea există acele mici bucurii care fac diferenţa şi-ţi dau puterea să mergi înainte când tot ce-ai vrea e să stai naibii jos. Noi suntem „stegari”! Noi nu ştim să stăm naibii jos! Miercuri seară n-am pierdut nimic, dragi stegari. Joi o să beau o bere brună-n Rockstadt cu setea speranţei pentru zilele bune ce ştiu că vor veni. Suntem „stegari”, visători prin excelenţă de aproape 75 de ani şi ştim una şi bună: „În oraşul de sub Tâmpa, este o echipă mare…”


Susţinere blog

Dacă ţi-a plăcut ce ai văzut, poţi susţine blogul printr-o donaţie minimă de 1 Euro.

€1,00

3 gânduri despre “Viața în trei acte

  1. S-a naruit totul, nu mai am cuvinte,,,,,,nu stiu ce sa mai spun sau ce sa mai cred.Raman lacrimile ce le-am varsat si imagenea cu acaea fata care a venit la meci cu autobuzul nr 3 tinand in mana un tricou si un fular galben negru care la finalul meciului a ramas aproape ultima pe stadion neputandu-si opri lacrimile amare.crest este ca Duminica vom fi pe stadion tot cei care am fost si la meciurile cu Astra sau Bistrita.visul s-a terminat viata merge inainte, noi suntem muritori , Steagu ramane vesnic.

  2. O sa mai avem parte si de momente poate mai grele…dar…sunt sigur ca vor fi si momente frumoase!Ce pot sa mai zic acum…dupa atatea…noi stim mai bine..ce am patit si dupa meci,dar nu conteaza!Important e sa ramanem uniti..si un rezultat sa nu dezbine spirtul Stegar,care e cel mai deosebit pt noi!Iubesc brasovul..cu sau fara finala! ca e in B…ca e in D…Brasovul e mandria mea!

  3. @ Sorake: Cred că pe aceeași fată am văzut-o și eu în fața intrării în autogară. Se potrivește descrierii tale. Oricum, un lucru e clar, Steagu’ are suporteri, suporteri chiar pătimaşi, iar această confirmare e marele câştig al meciului de aseară.

    @Nutzu: Clar că va totul va fi bine pentru noi. Acum câțiva ani terminam pe 10 în Divizia B, acuma, în doi la rând, am fost aproape de finala Cupei. Cum ai scris și tu, suntem „stegari” indiferent de orice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.