Beat o săptămână | „Eroii locali” sunt de vină

Sesiunea de autografe post-lansare. sursa foto: dealulmelcilor.com

Sesiunea de autografe post-lansare. sursa foto: dealulmelcilor.com

După meciul cu Steaua de luni am intrat într-o beţie cu artificii, curcubee şi make love not war din care, exact când credeam că încep să ies, m-am trezit aruncat într-una noua, dată de lansarea romanului meu de debut – „Eroi locali”.

Librăria „Şt. O. Iosif” a fost gazdă bună unui public care a surprins prin prezenţa sa masivă şi dorinţa achiziţionării unui exemplar al cărţii la finalul lansării. Pe bune, cât de tare poate fi ca toate exemplarele puse spre vânzare cu ocazia lansării să se ducă? Eu unul am rămas şocat. Mă întreba un prieten dacă nu mi-a amorţit mâna de la câte autografe tot semnam. I-am spus, de la aşa ceva nu simt nimic, e cât se poate de frumos. Şi, da, e un sentiment tare fain să văd prieteni veniţi din alte oraşe pentru a mă susţine, mame trimise de fiii lor de peste hotare să le cumpere acestora cartea, camarazi de tribună învoiţi sau fugiţi de la muncă ori şcoală pentru a nu rata lansarea celui mai local roman din câte s-au scris vreodată. Mie mi-a plăcut să-l scriu şi să-l trăiesc, înainte, cu voi, în tribune, în baruri, pe microbuze, în gări şi trenuri. Sper ca vouă să vă placă ce veţi citi. De altfel, ori de câte ori primesc un mesaj de la voi, în care-mi scrieţi că vă place, că vă regăsiţi în paginile cărţii, îmi oferiţi o critică constructivă, e un lucru care mă fericeşte la culme. Ţin cont de toate, pentru că aşa cum am promis la lansare, va urma şi partea a doua a „Eroilor locali”, şi nu-mi îngădui nimic ce ar putea fi sub nivelul primului volum.

Sunte emoţionat, sincer. A fost o seară magică pentru mine şi intră direct în pantheonul zilelor de neuitat. Vă mulţumesc şi vă doresc lectură plăcută!

P.S. cum lansarea a fost perfectă, librăria nu mai are nici un exemplar al cărţii, aşa că cei care doriţi s-o cumpărăţi rogu-vă faină să aveţi răbdare până săptămâna aviatoare, când cei de la „Şt. O. Iosif” vor primi un colet nou de la editură. 

P.P.S. romanul costă 20 de lei şi-l veţi putea cumpăra de la librărie sau comanda online de pe site-ul lor. Ah, şi primiţi şi-un semn de carte personalizat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.